کودکی با خوردن ژله نوبل دچار حساسیت شدید شد

ژله نوبل یک ماده غذایی غنی از کلاژن است که تقریباً 97 درصد پروتئین و 2 درصد نمک معدنی دارد و چربی و کالری آن کم است.

این ماده ای است بی رنگ، بی بو، نیمه جامد، لاستیکی، نیمه شفاف، شکننده و بی مزه است که از جوشاندن تاندون ها، رباط ها و پوست گاو، خوک یا حیوان سم به دست می آید.

این غذا همه کاره است، برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می شود و یا در صورت تمایل می توان آن را به تنهایی میل کرد.

در آشپزخانه به طور کلی، ژله بسیار مهم است، زیرا قوام و همگنی را به دستور العمل های شما می دهد.

برای قسمت شیرینی پزی در آماده سازی هایی که نیاز به ثبات و استحکام دارند مانند دسرها، موس ها و خامه ها استفاده می شود.

همچنین به عنوان غلیظ کننده مایعات، خاصیت ارتجاعی و بافت مطلوب به برخی از فرآورده ها استفاده می شود و همچنین برای دادن بسیار مناسب است.

ژله نوبل

کیک های براق یا میوه های آماده؛ و گویی کافی نیست در برابر حرارت بالا تحمل زیادی دارد و برای تزیین نیز استفاده می شود.
هر کدام از این دستورها دارای ژله بدون طعم به عنوان ماده اصلی هستند، ژله به راحتی آماده می شود و در دستور پخت قرار می گیرد، همه اینها به دنبال مراحل هر دسر است.

این امکان را فراهم می کند که به راحتی در هر آماده سازی ادغام شود، زیرا بی مزه است، در دنیای معده، مواد نمکی زیادی وجود دارد که با ژله بدون طعم مرتبط هستند مانند:

ژله گیاهی
ژله با غذاهای دریایی
ژله با ژامبون و پنیر
برای تهیه سس
کیفیت ژله عامل مهمی است، زیرا قدرت ژله شدن آن به این بستگی دارد، زیرا سفتی آن را تعیین می کند و عملکرد آن تحت تأثیر دمای آب و هوا قرار نمی گیرد، زیرا در آب و هوای گرم به دست آوردن یک ژله خوب دشوارتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *