غذایی در ژاپن با گل رز زنده به همراه خار های آن!

یک خبر بدی که تازگی ها به گوش می رسد در مورد غذایی در ژاپن است که با گل رز زنده به همراه خار های آن درست می شود. با آراد برندینگ در ادامه همراه باشید.

با پیشرفت تکنولوژی در سال 2004، دانشمندان با تغییرات ژنتیکی توانسته اند رنگدانه هایی در گل رز بوجود آورند که بسیار نزدیک به رنگ آبی است و گل رز آبی از آن ها حاصل می شود.

همانطور که احتمالا همه ی ما می دانیم قرمز نماد عشق و عاشقی می باشد و گل رز هلندی قرمز با آمدن به خانه های ما فضای خانه ی ما را با رنگ زیبای خود زیبا می کند.

در مورد گل رز مشکی نیز باید بگوییم که رنگدانه های واقعی برای آن وجود ندارد بلکه از طریق تغییرات ژنتیکی و با ترکیب چندین ژن با هم به وجود آمده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *