چای سفید که نامش را بیشتر می شنویم چیست و چه فوایدی دارد؟
چای سفید که از خاور دور آمده و در سال های اخیر در کشور ما بسیار رایج شده و با ساختار بی رنگ و بو خود کنجکاوی را برانگیخته است، به دلیل طبع سالمی که دارد ترجیح داده شده است.
از آنجایی که این یک چای گیاهی ملایم است، این چای را مردم با لذت مصرف می کنند برای کسانی که به دنبال جایگزینی برای چای سبز هستند، به گزینه ای دلپذیر تبدیل شده است.
لازم به ذکر است که چای کله مورچه ای از برگ های بسیار ریز تشکیل شده است
چای سفید چیست، چگونه تولید می شود؟
چای سفید اساسا از گیاهی به نام Camellia sinensis تولید می شود “چای سفید چگونه جمع آوری می شود؟” وقتی به آن نگاه می کنیم می بینیم که برگ های چای این گیاه که با آمدن بهار گل نمی دهد، با دقت جمع آوری شده است.
پس از آن، این برگ ها به طور طبیعی و بدون درمان خشک می شوند در واقع با این فرآیند خشک کردن فقط چای سفید بدست می آید بنابراین “چای سفید چگونه تولید می شود؟” می توان گفت که پاسخ سوال کاملا ساده است.
از نظر خواص چای سفید، حاوی کاتچین غنی از آنتی اکسیدان است در عین حال، چای سفید از جمله چایهایی است که بالاترین ارزش را در سراسر جهان دارد کاتچین، که چای سفید را بسیار غنی از آنتی اکسیدان می کند، حفظ می شود زیرا برگ های چای قبل از برداشت چای جمع آوری می شوند این یک عطر منحصر به فرد ایجاد می کند.
“چای سفید کجا رشد می کند؟” پاسخ به سوال معمولاً مناطق هند، چین، تایوان، نپال، سریلانکا و تایلند را در بر می گیرد از آنجایی که تقاضا برای چای سفید که حاوی موادی مانند تافلاوین، تیروبیگین، تانن، کاتچین و کافئین است، زیاد است، چای های تولید شده در مدت زمان کوتاهی مصرف می شوند.
این باعث می شود چای سفید در سراسر جهان بسیار ارزشمندتر باشد چای های سفید نیز با توجه به روش های تولید به انواع مختلفی تقسیم می شوند. مخمل نقره ای که به طور خاص نوعی چای سفید است، مصرف آن با شدت بیشتر است و طعم ملایم تری دارد.
می توان گفت چایی که در حال حاضر بیشترین بازده اقتصادی را دارد مخمل نقره ای است نوع سفید گل صد تومانی چای سفید دارای رنگ زرد طلایی در مقایسه با گونه های دیگر است.
علاوه بر اینها، سفید سیلان، سفید آفریقایی و سفید دارجلینگ نیز از جمله انواع چای سفید هستند تفاوت بین چای سفید و چای سبز، که اغلب مورد تعجب مردم است، معمولاً به دلیل تنوع فرآیندهای جمع آوری و پردازش برگ های چای است.