بهترین چای برای سلامتی چیست؟
پیر ریوال، متخصص چای و انواع چای زعفرانی سحرخیز توضیح می دهد که مهمتر از همه، بهتر است “از چای های طعم دار خودداری کنید.
این چای ها اغلب چای های با کیفیت پایین و طعم دار با مواد شیمیایی هستند. یک چای خوب به تنهایی کافی است.”
ایده آل در یک چایخانه بزرگ (Le Palais des Thés، Les Jardins de Gaïa، Mariage Frères، و غیره)، و به صورت عمده.
سپس از کمی کمتر از 10 یورو تا تقریباً 200 یورو برای 100 گرم حساب می کنیم.
پیر ریوال میگوید در سوپرمارکتها، «به شرط خرید ارگانیک، میتوانید چای خوب را با قیمت 100 گرم از 2.5 یورو در آنجا پیدا کنید».
و اگر ساشه ها را ترجیح می دهیم، آنها را در پنبه ارگانیک می گیریم.
پس از خرید، آن را در جعبه فلزی دربسته، خشک و خنک نگهداری کنید، اما در یخچال نگذارید.
چگونه چای خود را به درستی تهیه کنیم؟
متخصص توصیه میکند قوری کوچکی انتخاب کنید که معادل 2 فنجان (حدود 90 سیلیتر) باشد.
ما حدود 5 گرم چای یا 1 قاشق غذاخوری میریزیم، آب اضافه میکنیم و میگذاریم بسته به دما و مدت زمان مشخص شده دم بکشد.
اینها بسته به چای متفاوت است. 1 دقیقه در آب ولرم می تواند کافی باشد تا تمام ظرافت یک چای سبز خوب را نشان دهد!
در مورد انتخاب آب تا حد امکان “خنثی”: “آب شیر عبور داده شده از فیلتر کربن عالی است. همچنین می توانید از آب بطری با محتوای مواد معدنی کم مانند Volvic یا Cristalline استفاده کنید”.
آلاینده های زیادی در چای یافت می شود!
آفت کش ها، علف کش ها، روان کننده ها، فلزات سنگین متأسفانه چای کیسه ای از آلاینده ها مصون نیستند.
لازم به ذکر است که نوزادان، کودکان خردسال، زنان باردار یا در حال قاعدگی ، بیمارانی که خونریزی داخلی دارند یا تحت دیالیز هستند، همگی در معرض خطر کمبود آهن هستند.
مطالعات همچنین نشان می دهد که چای گاهی اوقات می تواند با برخی داروها تداخل داشته باشد و اثربخشی آنها را کاهش دهد.