نبات نگین یزد یک میان وعده است که از شکر پخته شده تهیه می شود. و شربت گلوکز همراه با اجزای دیگر دانه دانه بودن جویدن یا مکیدن تا به تدریج خود به خود حل شود.
آب نبات سخت به معنای محصولی است که از شکر تهیه می شود. بافت سختی دارند هنگام جویدن یا مکیدن به تدریج خود به خود حل می شود.
از حل کردن شکر با شربت گلوکز به دست می آید. و جوشانده و سپس به صورت گلوله در می آید که ممکن است با اجزای دیگر مخلوط شود
از معنی بالا از نبات و نبات، تشخیص این دو کلمه را دشوار می کند. هنگام جستجوی معنی از اسناد آژانس های مختلف، مشخص شد که نبات و آب نبات به یک معنا هستند، به عنوان مثال:
درست کردن نبات شیرینی حدود دو هزار سال قبل از میلاد مسیح شروع شد. مصری ها اولین مردمی بودند که از خوردن میوه ها، آجیل ها، گیاهان و ادویه جات ترشی جات مخلوط با عسل شروع به ساخت محصولات قنادی کردند.
بعدها، مردم یونان از نشاسته استفاده کردند تا به پایداری محصول کمک کند.
نبات اصطلاحی است که برگرفته از سبک خوردن قنادی است که عمدتاً آب شده است. این ممکن است با جویدن برای کمک به انحلال همراه باشد.
آب نبات شیرینی محصولی است که از مخلوط ساکارز با شربت گلوکز به نسبت مناسب بدست می آید که به 3 حالت تقسیم می شود:
1. بی شکل (بی شکل)، مانند نبات سخت
2. محلولی مانند آدامس، ژله و تافی.
3. آمورف و محلول مانند فاج، فوندانت
این یک آب نبات سخت است. شکل مشخصی دارند از جوشاندن قند با غلظت بالا با شربت گلوکز تهیه می شود.
سپس خنک رطوبت آن کمتر از 1 درصد است.نسبت شکر به شربت گلوکز حدود 70:30 است، در صورت جوشیدن در شرایط خلاء نسبت 60:40 است.