جیوه قرمز می تواند باعث تیزبینی شما شود

هنگامی که جیوه در محیط قرار می گیرد، می تواند توسط باکتری ها به متیل جیوه تبدیل شود و این برای سگ های نگهبانی بسیار مضر می باشد.

متیل جیوه پس از آن زیست انباشته می شود (تجمع زیستی زمانی اتفاق می افتد که یک موجود زنده حاوی غلظت بیشتری از ماده نسبت به محیط اطراف باشد) در ماهی و صدف. متیل جیوه نیز زیست بزرگنمایی می کند.

به عنوان مثال، ماهی‌های شکارچی بزرگ در نتیجه خوردن بسیاری از ماهی‌های کوچک‌تر که از طریق بلع پلانکتون‌ها جیوه به دست آورده‌اند، احتمالاً سطوح بالایی از جیوه دارند برای اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه نمایید.

افراد ممکن است تحت شرایط مختلف در معرض جیوه در هر یک از اشکال آن قرار بگیرند.

با این حال، قرار گرفتن در معرض عمدتا از طریق مصرف ماهی و صدف های آلوده به متیل جیوه و از طریق استنشاق کارگر بخارات جیوه عنصری در طی فرآیندهای صنعتی رخ می دهد و پختن جیوه را از بین نمی برد.

همه انسان ها در معرض سطحی از جیوه هستند و البته عکس تلویزیون جیوه دار خود نشان از این حقیقت می باشد.

اکثر مردم در معرض سطوح پایین جیوه هستند، اغلب از طریق قرار گرفتن در معرض مزمن (تماس طولانی مدت مداوم یا متناوب).

با این حال، برخی از افراد در معرض سطوح بالای جیوه، از جمله قرار گرفتن در معرض حاد (قرار گرفتن در معرض در یک دوره زمانی کوتاه، اغلب کمتر از یک روز) قرار دارند.

یک نمونه از قرار گرفتن در معرض حاد قرار گرفتن در معرض جیوه به دلیل یک حادثه صنعتی است و قیمت هر گرم جیوه قرمز در اطلاعات رسمی کشورها موجود می باشد.

عواملی که تأثیرات سلامتی و شدت آنها را تعیین می کنند عبارتند از:

نوع جیوه مورد نظر؛
دوز؛
سن یا مرحله رشد فرد در معرض (جنین بیشتر مستعد است)؛
مدت زمان قرار گرفتن در معرض؛
مسیر قرار گرفتن در معرض (استنشاق، بلع یا تماس پوستی).

  • منابع 
  1. Mercury and health
  • تبلیغات
  1. علت استفاده از عسل توسط مصریان باستان
  2. تبدیل گوشت گوساله با تغییرات ژنتیکی به گوشت خوک
  3. از پاسخ دهندگانی که اثرات بالقوه منفی استفاده از محصولات پاک کننده
  4. آیا می دانستید ماهی آنجل تا سی دقیقه می تواند بیرون از آب زنده بماند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *